Vores køreplan

Her lidt info om vores køreplan for at få partiet op at stå.

I første omgang har vi sendt en ansøgning om partinavn, som forhåbentligt snart behandles og godkendes. Dernæst har vi købt fridiskurs.dk domænenavnet og hosting til denne side, som vil være en forklaring og beskrivelse af projektet.

I øjeblikket er vi i gang med 3 emner:

  1. At forbedre og opdatere siden her løbende
  2. At udarbejde et princip program. Det der kan ses på siden nu er et udkast og ikke en endelig version. Den endelige version vil ikke være klar før en stiftende general forsamling (læs næste punkt)
  3. Vi er i gang med at udforme vedtægter for en forening der skal danne rammen, organisationen, for partiet. En forening giver mulighed for CVR, bankkonto for foreningen, og medlemmer (af partiet). Og regler for hvordan partiet styres, hvordan der vælges kandidater, osv osv. Det er ikke planen at oprette en forening før vi når et vist antal stillere for vores opstillelse med partinavn, men, vi forbereder det.

Når partinavnet (forhåbenligt) er godkendt skal vi i gang med at få stillere.

Man kan pt. abonnere på nyheder om partiet på kontakt siden. Skulle du være interesseret i at blive involveret så skriv en email til Stig på stigcq@yahoo.com. Som det fremgår er vi i løbende dialog om udformningen af partiet og enhver input og forslag er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.